ACG SCHILDERS TOTAALONDERHOUD

Specialisaties

Schilderwerk en alle vormen van (preventief) onderhoud en reparatie

Hoe kunnen we u helpen?

Kwalitatief schilderwerk herken je direct. Van een goed onderhouden uitstraling, fraaie en uitgebalanceerde kleurnuances tot aandacht voor interieur en exterieur.

ACG Schilders & Totaalonderhoud biedt die kwaliteit met secuur vakmanschap. Met een breed pakket aan diensten zoals houtrotreparatie, decoratieve wandafwerking en preventieve adviezen helpen wij bovendien uw woning of bedrijfspand duurzaam te onderhouden.

Onze projecten

Talentsquare

Dit unieke appartementencomplex in Tilburg herbergt ruim 700 appartementen speciaal voor studenten. Wij hebben dit witte complex een totale make-over gegeven door veel met kleur te werken. Zo heeft iedere entree zijn eigen karakter gekregen met accentwanden. Het resultaat is een jong en trendy complex dat aansluit bij de huidige bewoners.

Woonhuis Ulvenhout

Deze prachtige twee-onder-een-kap woning is door het toepassen van een andere kleurstelling getransformeerd van gedateerd naar landelijk modern. Met o.a. reparaties, vervanging van hout en het wijzigen van beglazingssystemen op detailniveau worden gebreken en hoge kosten in de toekomst voorkomen.