ACG SCHILDERS TOTAALONDERHOUD

Specialisaties

Schilderwerk en alle vormen van (preventief) onderhoud en reparatie

Hoe kunnen we u helpen?

Kwalitatief schilderwerk herken je direct. Van een goed onderhouden uitstraling, fraaie en uitgebalanceerde kleurnuances tot aandacht voor interieur en exterieur.

ACG Schilders & Totaalonderhoud biedt die kwaliteit met secuur vakmanschap. Met een breed pakket aan diensten zoals houtrotreparatie, decoratieve wandafwerking en preventieve adviezen helpen wij bovendien uw woning of bedrijfspand duurzaam te onderhouden.

Onze projecten

A Brand New Day, Breda

De oorspronkelijke opdracht voor A Brand New Day (ABND) ontvingen we via vanDIJK Afbouwprojecten. Dat betrof een aantal nieuw te plaatsen wanden voorzien van glasweefselbehang en de afwerking hiervan met standaard RAL 9010 muurverf. Het ging om twee verdiepingen van een bedrijfsverzamelgebouw. Maar toen we het uitgewerkte interieurplan voor A Brand New Day van STUDIO MFD AMSTERDAM zagen, ging ons schildershart sneller kloppen. Met themaruimtes voor een optimale beleving per drankgroep voor de gebruikers van het pand: de brandbuilders van topmerken in de drankenindustrie. ACG dacht mee met de productkeuze en ging aan de slag met de uitvoering. Met een diversiteit aan materialen en schildertechnieken werd in iedere ruimte een geheel eigen thema met de juiste beleving gecreëerd.

De diversiteit in dit project was enorm. We bedachten oplossingen die onze opdrachtgever niet direct had verwacht van een schildersbedrijf. Maatwerk airtex behang, voor de look en feel van een stenen muur verwerkten we steenstrips, de Red Room werd voorzien van lambrisering met hoogglanslak en de wanden kregen een luxe uitstraling door tapijt aan te brengen. Verschillende schildertechnieken maakten het geheel af. vanDIJK Afbouwprojecten gaf ons hierin de vrije hand. Kwaliteit en een ultieme beleving voor werknemers en bezoekers bij ABND in Breda was de hoogste prioriteit. En dat begrepen de medewerkers van ACG. Die doen niets liever dan kwaliteit leveren en oplossingen zoeken als het werk uitdagend wordt.

Winnaar van de Nationale Schildersvakprijs 2021!

“Zes jaar na de start van mijn bedrijf is deze prestigieuze award in de categorie Renovatie en nieuwbouwschilderwerk in ons bezit,” aldus Angelo.


ACG Schilders bedankt vanDIJK Afbouwprojecten voor de mooie opdracht, Marion van der Aa van ‘A Brand new day’ voor het vertrouwen en uiteraard alle ACG’ers die iedere dag weer kwalitatief vakwerk afleveren.

Bedrijfsunits VvE Mont de Renarts & particulieren villa, Tilburg

Deze bedrijfspanden zijn totaal onderhouden voor de komende 10 jaar. Buiten het gehele schilderwerk zijn hier de nodige bouwkundige detailleringen dusdanig aangepast om de onderhoudscycli te verlengen. Denk daarbij aan het plaatsen van onderhoudsarme trespa boeidelen, ventilerende neuslatten, omtrekspeling herstellen en bestrating verlagen. Hierbij komt een onderhoudsplan tot stand voor de komende 10 jaar met daarin de werkzaamheden en begroting. Tevens zijn wij als ACG hier het aanspreekpunt wanneer er enige bouwkundige storingen of schades zijn.

Deze onderhoudsplannen van 10 jaar bieden wij ook aan bij onze particulieren klanten. De werkzaamheden met de begroting vindt vorm in een abonnementsvorm met een vast maandelijks tarief. Doordat wij jaarlijks de ramen, het houtwerk en de goten komen reinigen blijft het onderhoud in controle.

Talentsquare

Dit unieke appartementencomplex in Tilburg herbergt ruim 700 appartementen speciaal voor studenten. Wij hebben dit witte complex een totale make-over gegeven door veel met kleur te werken. Zo heeft iedere entree zijn eigen karakter gekregen met accentwanden. Het resultaat is een jong en trendy complex dat aansluit bij de huidige bewoners.

Woonhuis Ulvenhout

Deze prachtige twee-onder-een-kap woning is door het toepassen van een andere kleurstelling getransformeerd van gedateerd naar landelijk modern. Met o.a. reparaties, vervanging van hout en het wijzigen van beglazingssystemen op detailniveau worden gebreken en hoge kosten in de toekomst voorkomen.