DION KETELAARS INSTALLATIETECHNIEK

Specialisaties

Allround loodgieterswerk, van kruipruimte tot dak

Hoe kunnen we u helpen?

Dion Ketelaars Installatietechniek is een Tilburgs bedrijf met ruim 100 jaar ervaring. Inmiddels koninklijk onderscheiden, maar nog altijd een echt familiebedrijf.

Wij werken voor particulieren, woningbouwverenigingen, bedrijven en instellingen in en rondom Tilburg. Waar we in 1906 als koperslager begonnen, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar u terecht kunt voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden, waaronder gas-water-riool, badkamerrenovaties, combiketels, pv-panelen, dakbedekkingen en goten.

Onze projecten

Eve Tilburg

De monumentale Polygonale Loods, in de Spoorzone te Tilburg, is de thuisbasis van restaurant EVE. EVE staat voor Eten Voor Eten: een deel van de opbrengst van het restaurant wordt gedoneerd aan het Wereldvoedselprogramma. Voor deze bijzondere locatie installeerde Dion Ketelaars de sanitaire voorzieningen in de bedrijfskeuken.

Luxe aangepaste badkamer

Voor een klant met een spierziekte verzorgde Dion Ketelaars een badkamerrenovatie. De luxe badkamer is van alle gemakken voorzien, waaronder een comfortabele inloopdouche. Joost Ketelaars: “Hiermee bewijzen we dat een medische badkamer ook mooi kan zijn!”