HAWEE BOUW

Specialisaties

Nieuwbouw en verbouw

Hoe kunnen we u helpen?

Aannemersbedrijf

De aandacht voor de opdracht maar vooral voor de klant valt met regelmaat in het openhartige gesprek met vader Hans (64) en zijn zonen Reinier (33), Hugo (31) en Maurick (28). Allen werken bij HAWEE Bouw en hebben dezelfde gedrevenheid. “Aandacht is een groot goed. Ik heb in het verleden, zowel privé als zakelijk, gemerkt hoe belangrijk dat is. Vooral in een periode dat niet alles verloopt zoals gewenst”

Gedrevenheid en de liefde voor de bouw zitten in het DNA van Hans en zijn familie. Zijn vader en broer zijn architect. Vanuit Moergestel streek Hans in Udenhout neer. Wonen en werken gingen er hand-in-hand aan de Energieweg, de woonkamer grensde vele jaren aan het kantoor. Het zegt wat over de openheid die Hans en zijn vrouw voorstaan. “Korte lijnen, we hebben de kinderen altijd van alles op de hoogte gehouden. Bedrijfsontwikkelingen landen beter dan wanneer je ze weg houdt.”

De economische crisis bleek een bottleneck. Hans beraadde zich op de toekomst: “Doen waar ik goed in ben dus een doorstart.” Inmiddels had hij wel door dat niet alles draait om productie, geld en facturen. “Aandacht is de kapstok waarop mijn bedrijf is gestoeld. Die gaat uit naar de klanten, het product.” Het was een leermoment … dat Hans nog steeds koestert. Ook het moment dat Reinier (2014), Hugo (2017) en Maurick (2022) bij HAWEE Bouw aansluiten. “Nooit gedacht”, klinkt het eerlijk. “Niet doen”, zei vader. “Jawel”, zei Reinier. “Leuk toch om samen aan de ontwikkeling van het bedrijf te werken en het nog beter te maken.”

Hans is gelukkig met de bedrijfsontwikkelingen. Ook Hugo zette vanuit de retailbouw de stap ‘naar huis’. “Ik had een prachtige job maar vindt hier meer voldoening.” Niet alleen aandacht maar ook de openheid en de eerlijkheid waarmee de heren uitpakken, siert de familie Wolfs. Hans wil nog kwijt dat alle ontwikkelingen het bedrijf ‘heel goed hebben gedaan’. Inmiddels werken er 35 mensen. HAWEE Bouw is niet alleen het werk van de heren Wolfs, maar ook hun leven. Gezien de voorbeelden, of het nu gaat over de bouw van een woning of een verbouwing: aandacht vertaalt zich bij HAWEE Bouw in een warme band met de klant en in resultaat.

Onze projecten

Project Berkel-Enschot

Project Korvelplein

Verbouw projecten