KNOPS TUINDESIGN

Specialisaties

Tuinarchitectuur en realisatie

Hoe kunnen we u helpen?

Bij Knops Tuindesign is ons doel u te verrassen met een tuinontwerp waaruit blijkt dat we naar u hebben geluisterd. Waar iedere cm2 binnen de kaders van de bestaande omgeving zo creatief en optimaal mogelijk zijn ingevuld. Dan vallen functies, luxe, rust en harmonie als een puzzel in elkaar en geniet u het hele jaar door van uw tuin.

Onze projecten

Moderne wellnesstuin Hilvarenbeek

In dit exclusieve tuinontwerp hebben we de klantwens voor ‘een heerlijke tuin met vakantiegevoel’ met succes ingevuld. Ons startpunt was een leeg kavel en een bouwtekening voor alleen het huis. Doordat we een vroeg stadium zijn betrokken, hebben we de tuin en woning optimaal kunnen integreren; binnen sluit daardoor perfect aan op buiten en andersom.

Patiotuin met luxe overkapping

Met 95m2 is de patio van deze bungalow niet eens zo groot, maar over iedere cm2 is nagedacht. Door een drastische metamorfose hebben we de woning feitelijk uitgebreid met een ‘all-season’ buitenleefkamer, waar de klant het hele jaar door kan genieten van serene rust, de strategisch geplaatste buitenhaard en de overkapping met zithoek.