STUDIO’OW INTERIEURARCHITECTEN

Specialisaties

Interieurarchitectuur, keuken- en badkamerontwerp, verlichtingsplannen en kleur- en materiaaladvies

Hoe kunnen we u helpen?

Op zoek naar de twinkel.

We creëren kleine gelukjes voor een groot genot. Voor ons staat voorop dat wij je meenemen tijdens het volledige traject. Noem het gerust een gezamenlijke reis. Van ‘hoi wij zijn Studio’OW’ tot en met de realisatie. Die verbinding vinden we belangrijk.

Onze projecten

Nonchalant chique

We hebben de woning uitgebouwd en tevens meegedacht over de nieuwe veranda met zwembad. In de woning is een haard geplaatst als roomdivider, het vuur is van alle kanten zichtbaar. In de keuken veel marmer met donkere houten fronten. Achter het aanrecht is het marmer als book-vorm (opengeklapt patroon) toegepast. Een mooie eiken tegel, in een visgraatpatroon gelegd, is de basis van deze chique en gezellige woning.

Monumentale funk

Voor PauwR Digital Marketing heeft Studio’OW het interieurontwerp gemaakt voor het nieuwe kantoor aan de Willem II straat te Tilburg. Een Rijksmonument. Dus structuur veranderen… forget it. De opdracht luidde: “Van een statig en kleurloos interieur een hippe, jonge, inspirerende en aantrekkelijke werkplek maken.” Een zeer geslaagde realisatie, met volop lof vanuit de medewerkers. En dát is waar het om draait bij office design!

Keuken als ontmoetingsplek

De keuken van deze voormalige slagerswinkel in Tilburg bevindt zich in de langgerekte aanbouw. De bewoners hadden een grote wens om een eiland te hebben om gezellig te kunnen borrelen met vrienden. We hebben vanwege de geringe breedte van de ruimte gekozen voor een 10cm dik barblad in notenhout. En… we hebben een extra langgerekt raam geplaatst. Mooi dat extra licht. Om de keuken knusser te maken en om de lange ruimte wat te breken, hebben we deels een lattenplafond voorzien, in eiken, voor dat extra stukje warmte.

Tussen twee eeuwen

Van alle klassieke woningen zijn die uit de jaren ’30 het meest gewild. Maar de esthetiek en degelijkheid van een eeuw terug garanderen nog geen modern wooncomfort. Zeker in het residentiële segment zijn we gewend geraakt aan zaken als vloerverwarming en een inloopdouche, elementen die zijn ontworpen voor een heel andere bouwstijl. Hoe breng je dat hedendaagse comfort in een jaren dertig woning, zónder de uitstraling van het huis aan te tasten?