VAN DIJK AFBOUWPROJECTEN

Specialisaties

Binnenafbouw: o.a. plafonds, wanden, glaswanden en kleinere timmerwerkzaamheden

Hoe kunnen we u helpen?

Met bijna 40 jaar ervaring in de afbouwbranche staat vanDIJK garant voor een snelle en vakkundige afhandeling van uw project.

Wij richten ons met name op plafonds en wanden, maar verzorgen of coördineren ook regelmatig het complete afbouwproces. We werken in opdracht van bijvoorbeeld hoofdaannemers en interieurontwerpers, indien nodig samen met collega-specialisten.

Onze projecten

Young Perfect Breda

De aanhoudende groei van Young Perfect leidde tot de bouw van een nieuw hoofdkantoor voor dertig medewerkers. De hoogwaardige afbouw van vanDIJK voorziet in glazen wanden, metal stud wanden, akoestische plafondeilanden en compleet schilder-, spuit- en stucwerk.

Willem II Stadion

Het Koning Willem II Stadion heeft afgelopen zomer een heuse metamorfose ondergaan. vanDIJK Afbouwprojecten voorzag, in opdracht van Bonheur Horeca Groep, de verschillende ontmoetingsruimtes op de twee verdiepingen van het stadion van maar liefst zes soorten OWA plafonds. Door de ruimtes te voorzien van akoestische plafonds, met in het bijzonder de in het oog springende Corpus plafondeilanden, is een prima verstaanbaarheid ook op wedstrijddagen gewaarborgd. 

VIVE Tilburg

In het hart van het winkelgebied in Tilburg realiseerde we samen met BT Groep bv een complete restyling van een winkelpand. vanDIJK Afbouwprojecten heeft er samen met een team van specialisten voor gezorgd dat de dames van VIVE en weer jaren tegenaan kunnen. Team vanDIJK verzorgde de sloop, demontage, kozijnen, schuifdeuren, systeemplafonds, PVC vloer, ET installaties en loodgieters-, fijne timmer-, stukadoors- en schilderwerkzaamheden. Dit aangevuld met styling en interieurwerk zorgen voor een fris en eigentijdse eindresultaat.