VAN TRIER ARCHITECTUUR

Specialisaties

Ontwerp, bouwtekeningen en vergunningsaanvraag

Hoe kunnen we u helpen?

Ruim 15 jaar ervaring als architect en projectmanager, gecombineerd met een inspirerende creativiteit. Dát is Van Trier architectuur.

Of het nu gaat over nieuwbouw, verbouw, renovatie of de herbestemming van een bestaand pand….. wij kunnen u met een frisse blik helpen om gezamenlijk uw doel te bereiken.
Van ontwerp, via vergunningstekeningen voor de gemeente tot aan de bouwtekeningen voor de aannemer. Voor alles één aanspreekpunt.

Onze projecten

Herontwikkeling 3 kantoorpanden in Amsterdam naar 133 appartementen

Momenteel worden veel bestaande kantoorpanden getransformeerd tot appartementen en studio’s om aan de stijgende woningvraag te voldoen. Van Trier Architectuur heeft inmiddels al een hele serie van deze transformaties afgerond met als resultaat compacte, maar hoogwaardige appartementen op A-locaties. Eventueel kan ook een bestaande locatie geheel als nieuwbouwlocatie worden ontwikkeld.

“De Boschkamer”, Goirle

In “De Boschkamer” in Goirle hebben we het laatste perceel voorzien van deze prachtige, vrijstaande woning. De strakke lijken en donkere kozijnen worden aangevuld met hout-accenten. Veel van zulke projecten doen we in samenwerking met een interieurarchitect, om de klant perfect te kunnen bedienen met een compleet eindresultaat.

Woonhuis Goirle

In Goirle hebben we een plan gemaakt voor de nieuwbouw van een kantoor annex gastenverblijf naast de hoofdwoning. Open plattegronden en hoogwaardige materialen, zoals eikenhouten spanten, een zinken dak en stalen puien, hebben geresulteerd in het ontwerp hiernaast.

Zorgboerderij Riel

Goede zorg maakt een steeds groter onderdeel uit van ons leven. Goede begeleiding in de jongere jaren maakt daar onderdeel van uit. In Riel hebben we om die reden een deel van een bestaande stal omgebouwd naar een zorgboerderij. Kinderen met een beperking hebben hier nu een begeleide dagopvang op een mooie locatie.